Η Aloe Plus Colors σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών. Η δράση τους βασίζεται στις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera.

Aloe+Colors

Σε συνεργασία με Έλληνες χημικούς αναπτύχθηκαν μοναδικές φόρμουλες, ώστε να συνδυαστούν τα φυσικά και καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς φυσικών καλλυντικών Aloe Plus Colors.

Στόχος της είναι η περιποίηση ακόμα και των πιο ευαίσθητων δερμάτων. Τα προϊόντα της παρέχουν μοναδική ποιότητα, υπέροχες υφές και φυσικά αρώματα.

Aloe+Colors προϊόντα

Η εταιρεία παρουσιάζει 4 σειρές φυσικών προϊόντων. Περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών και αρωματικά χώρου.

Στην κατηγορία φροντίδας προσώπου μπορείτε να βρείτε κρέμες προσώπου, ορούς προσώπου και προϊόντα καθαρισμού & απολέπισης. Στις κρέμες προσώπου συναντάμε την καινοτομία της νέας drone τεχνολογίας σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ 4D .

Τα drone είναι συστατικά νέας φιλοσοφίας. Αποτελούνται από μικροσφαιρίδια, που κατευθύνονται και δρουν αποκλειστικά στο σημείο δέρματος που απαιτείται. Εκεί ελευθερώνουν δραστικά πεπτίδια, πετυχαίνοντας άμεση και στοχευμένη δράση. Το υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D δρα ταυτόχρονα και στις 3 βασικές κυτταρικές στοιβάδες της επιδερμίδας. Παράλληλα δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα, διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας.

Στην περιποίηση σώματος βρίσκετε φυσικά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης , αντισηπτικά και ενυδατικά-αρωματικά σπρέι σώματος-μαλλιών. Προϊόντα που προσφέρουν άμεση και βαθιά ενυδάτωση, απορροφώνται γρήγορα, καταπραϋνουν ερεθισμούς & βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος.

Όλα τα καλλυντικά περιέχουν ενεργά φυσικά συστατικά, έχουν λεπτές υφές, καλή & γρήγορη απορρόφηση από το δέρμα και διακριτικά αρώματα. Η χρήση τους προσφέρει υγιές, νεανικό και όμορφο δέρμα.

Τα αρωματικά χώρου διάχυσης με στικς αρωματίζουν υπέροχα την ατμόσφαιρα στο χώρο που τοποθετούνται. Διαρκούν για περίπου 3 μήνες.