Η εταιρεία Olivie natural beauty μας προσφέρει μια αποκλειστική εμπειρία φύσης και επιστήμης, μέσα από τις νέες σειρές καλλυντικών προϊόντων. Προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, με βάση το ελληνικό ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο συνδυάζει τις μοναδικές καλλυντικές, θεραπευτικές, αλλά και αναζωογονητικές του ιδιοτήτες, που δίκαια το αποκαλούμε και “υγρό χρυσάφι”.Τα προϊόντα της Olivie ακολουθούν πιστά όλο το φάσμα των αρχών και των κανονισμών, που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων.

Olivie

Ελιά Λάδι – Αέναος Μύθος

Στις αρχαίες τελετουργίες αποκτά το συμβολισμό ως “δέντρο του καλού”. Το λάδι, που καίει στο λυχνάρι, μετατρέπει τη φωτιά σε αρχέγονη πηγή του φωτός. Στην Παλαιά Διαθήκη είναι το μήνυμα ελπίδας, καθώς ένα περιστέρι αναγγέλλει το τέλος του κατακλυσμού, κρατώντας στο στόμα του ένα φύλλο ελιάς.Είναι ακόμη σύμβολο υγείας, το “μέγα θεραπευτικό” κατά τον Ιπποκράτη. Πηγή ζωντάνιας και ευεξίας των αθλητών, αλλά και το μοναδικό βραβείο για τους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων, ο “κότινος” ένα στεφάνι από άγρια ελιά. Στην αρχαία Αθήνα τη θεωρούν ιερό δένδρο της πόλης.Στην παράδοση ο «κλάδος ελαίας» σημαίνει τη λήξη των πολέμων. Σήμερα, αποτελεί τη βάση της Μεσογειακής Διατροφής, που κατακτά όλο το σύγχρονο κόσμο. Η ελιά μέσα από τους αιώνες, γίνεται ανεξάντλητη υπόσχεση υγείας και ομορφιάς, αλλά και διαχρονικό σύμβολο πολιτισμού!

Φιλοσοφία εταιρική

Τα προϊόντα της Olivie συνδυάζουν τη σοφία της φύσης με τη γνώση της επιστήμης.Από τη φύση συμμετέχουν στις συνθέσεις τους:

  • Ελληνικό, οργανικό ελαιολάδο γνωστό για τις μοναδικές καλλυντικές, αλλά και θεραπευτικές του ιδιότητες.
  • Εκχυλίσματα Μεσογειακών φυτών γνωστά και αυτά από την αρχαιότητα για τις φαρμακευτικές και καλλυντικές τους ιδιότητες.
  • Με τη γνώση της επιστήμης τα καλλυντικά είναι εμπλουτισμένα όχι μόνο με ειδικές φόρμουλες, αλλά και με συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης. Συστατικά που έχουν εξειδικευμένη δράση, κλινικά μελετημένη. Επιπλέον διαθέτουν ιδιότητες ωφέλιμες για το δέρμα, προσφέροντας έτσι ενυδάτωση, τόνωση, αντιγήρανση & προστασία.

Η ομορφιά που απλόχερα μας χαρίζει η φύση, είναι διαχρονική ανάγκη και επιθυμία, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες!