Η Olivie natural beauty σας προσφέρει μια αποκλειστική εμπειρία φύσης και επιστήμης, μέσα από τις νέες σειρές καλλυντικών προϊόντων. Προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς, με βάση το ελληνικό ελαιόλαδο. Συνδυάζει τη γνώση των μοναδικών καλλυντικών, θεραπευτικών και αναζωογονητικών του ιδιοτήτων, που δίκαια το καθιστούν το “υγρό χρυσάφι”

Τα προϊόντα της Olivie natural beauty ανταποκρίνονται απόλυτα, σε όλο το φάσμα των αρχών και των κανονισμών, που διέπουν την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Ελιά Λάδι – Αέναος Μύθος

Στις αρχαίες τελετουργίες αποκτά το συμβολισμό ως “δέντρο του καλού”. Το λάδι, που καίει στο λυχνάρι, την μετατρέπει σε αρχέγονη πηγή του φωτός. Στην Παλαιά Διαθήκη γίνεται μήνυμα ελπίδας, καθώς ένα περιστέρι αναγγέλλει το τέλος του κατακλυσμού, κρατώντας στο στόμα του, φύλλο ελιάς.

Γίνεται σύμβολο υγείας, το “μέγα θεραπευτικό” κατά τον Ιπποκράτη. Πηγή ζωντάνιας και ευεξίας των αθλητών αλλά και το μοναδικό βραβείο για τους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων, ο “κότινος” ένα στεφάνι από άγρια ελιά. Στην αρχαία Αθήνα, γίνεται το ιερό δένδρο της πόλης.

Στην παράδοση ο «κλάδος ελαίας» σημαίνει τη λήξη των πολέμων. Σήμερα, αποτελεί τη βάση της Μεσογειακής Διατροφής, που κατακτά όλο το σύγχρονο κόσμο.

Η ελιά μέσα τους αιώνες, γίνεται ανεξάντλητη υπόσχεση υγείας και ομορφιάς αλλά και διαχρονικό σύμβολο πολιτισμού!

Φιλοσοφία εταιρική

Στα προϊόντα της Olivie συνδυάζεται η σοφία της φύσης με τη γνώση της επιστήμης.

Από τη φύση χρησιμοποιείται:

  • Ελληνικό, οργανικό ελαιολάδο γνωστό για τις μοναδικές καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.
  • Εκχυλίσματα Μεσογειακών φυτών  γνωστά και αυτά από την αρχαιότητα για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες.
  • Με τη γνώση της επιστήμης εμπλουτίζονται τα καλλυντικά  με ειδικές φόρμουλες, συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με εξειδικευμένη δράση, κλινικά μελετημένη. Επίσης με ιδιότητες ωφέλιμες για το δέρμα προσφέροντας ενυδάτωση, τόνωση, αντιγήρανση & προστασία.

Η ομορφιά γεννιέται στη φύση, είναι διαχρονική ανάγκη και επιθυμία τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες!