Η σειρά καλλυντικών προϊόντων Olive Touch δημιουργήθηκε από την εταιρεία Propharm.

H Propharm ιδρύθηκε με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία καλλυντικών. Εδώ και χρόνια προσφέρει στους καταναλωτές καλλυντικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Προϊόντα που παρασκευάζονται με τα πιο ευεργετικά βότανα και φυτά της μεσογειακής φύσης και σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγικής διαδικασίας της Ε.Ε.

Η σειρά Olive Touch αποτελεί ένα μοναδικό ελιξίριο φροντίδας και ομορφιάς για το σώμα & το πρόσωπο. Με αγνό, ελληνικό ελαιόλαδο και εκχυλίσματα βιολογικής καλλιέργειας είναι το απόλυτο φυσικό άγγιγμα ομορφιάς. Δεν περιέχουν παραβένες, προπυλενογλυκόλη και παραφινέλαιο.

Τα προϊόντα και η διαδικασία παραγωγής τους έχουν εναρμονιστεί με το διεθνές πρότυπο GMP ISO 22716. Το ISO 22716 είναι το πρότυπο GMP (Good Manufacturing Practices).  Παρέχει την οργανωτική και τεχνική καθοδήγηση σχετικά με τη διαχείριση των ανθρώπινων, τεχνικών και διοικητικών παραγόντων, που επηρεάζουν την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και την ποιότητα τους.

Όλα τα προϊόντα πληρούν τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης.  Διαθέτουν πλήρη φάκελο και είναι γνωστοποιημένα στο ευρωπαϊκό σύστημα Γνωστοποίησης Cosmetic Products Notification Portal (CPNP).  Σύστημα που δημιουργήθηκε για την εφαρμογή κανονισμού (ΕΚ) 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.