Η Aloe Colors λειτουργεί με δική της παραγωγική μονάδα αποκλειστικά στην Ελλάδα, για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από δερμοκαλλυντικά. Η δράση τους έχει βάση τις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera.

Aloe Colors

Σε συνεργασία με Έλληνες χημικούς αναπτύσσουν μοναδικές φόρμουλες, ώστε να συνδυάζουν τα φυσικά και καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς φυσικών καλλυντικών Aloe Colors.

Στόχος της είναι η περιποίηση ακόμα και των πιο ευαίσθητων δερμάτων. Τα προϊόντα της παρέχουν μοναδική ποιότητα, υπέροχες υφές και φυσικά αρώματα.

Aloe Colors προϊόντα

Η εταιρεία παρουσιάζει 4 σειρές από φυσικά προϊόντα, που αφορούν στην. περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών, αλλά και αρωματικά χώρου.

Στην κατηγορία φροντίδα προσώπου μπορούμε να βρούμε κρέμες, ορούς καθώς και προϊόντα για καθαρισμό & απολέπιση. Στις κρέμες προσώπου συναντάμε την καινοτομία της νέας drone τεχνολογίας σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ 4D .

Τα drone είναι συστατικά νέας φιλοσοφίας. Αποτελούνται από μικροσφαιρίδια, που στοχεύουν και δρουν αποκλειστικά στο σημείο δέρματος που έχει ανάγκη. Εκεί ελευθερώνουν δραστικά πεπτίδια και πετυχαίνουν έτσι άμεση και στοχευμένη δράση. Το υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D δρα ταυτόχρονα και στις 3 βασικές κυτταρικές στοιβάδες της επιδερμίδας. Παράλληλα δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα, διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας.

Στην περιποίηση σώματος βρίσκουμε φυσικά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης , αντισηπτικά και ενυδατικά-αρωματικά σπρέι για σώμα και μαλλιά. Προϊόντα που προσφέρουν άμεση και βαθιά ενυδάτωση, καταπραϋνουν ερεθισμούς & βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος.

Όλα τα καλλυντικά περιέχουν ενεργά φυσικά συστατικά, έχουν λεπτές υφές, καλή & γρήγορη απορρόφηση από το δέρμα και διακριτικά αρώματα. Η χρήση τους προσφέρει υγιές, νεανικό και όμορφο δέρμα.

Τα αρωματικά χώρου διάχυσης με στικς αρωματίζουν υπέροχα την ατμόσφαιρα στο χώρο που τα τοποθετούμε. Διαρκούν για περίπου 3 μήνες.