fbpx ...

Natans Φυσικά Καλλυντικά

Natans Φυσικά & Βιολογικά Καλλυντικά

Natans Φυσικά Καλλυντικά

Natans Φυσικά Καλλυντικά. Τι είναι το Natans? Ένα κατάστημα με επιλεγμένα ελληνικά και ξένα, φυσικά και βιολογικά καλλυντικά. Που μας βρίσκετε? Στον Άλιμο στην οδό Λεωφόρος Ιωνίας 75 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.natans.gr

Natans? Το όνομά του προέκυψε μετά από ένα παιχνίδισμα λέξεων και μικρών φράσεων. Κάποια στιγμή μείναμε στη φράση natural answer, η οποία πράγματι εκφράζει αυτό που νοιώθουμε για τη φύση και τα συστατικά της. Και τι είναι αυτό που νοιώθουμε? Ότι η φύση έχει πάντα μία λύση για την υγεία και την ομορφιά μας! Έτσι ενώσαμε τα τρία πρώτα γράμματα των 2 λέξεων και δώσαμε το όνομα natans στο κατάστημά μας.

Natans Φυσικά Καλλυντικά

Salvinia natans

Μετά από λίγο καιρό ανακαλύψαμε ότι υπάρχει και ένα πολυετές, ποώδες είδος υδρόβιας φτέρης με ευρεία εξάπλωση στην Ευρώπη και την Ασία. Το συναντάμε στην επιφάνεια στάσιμων υδάτων και το όνομά του είναι Salvinia Natans! Αφού το μελετήσαμε, ελπίζουμε και στοχεύουμε στο να μας συμβούν και τα τρία σημαντικά χαρακτηριστικά του:

  • Αποτελεί ένα φυτό με εξαιρετικά έντονο ρυθμό ανάπτυξης και αποτελεί έτσι ένα από τα πιο ζωηρά, ταχυφυή και ενίοτε επεκτατικά υδρόβια φυτά.
  • Ο παραλληλισμός μας εδώ είναι να προσπαθήσουμε για την εδραίωσή μας παρά τις δύσκολες συνθήκες, που επικρατούν στη χώρα μας, για την επιβίωση, αλλά και την ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων. Και βέβαια θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για αυτό!
  • Ανήκει σε μια ομάδα ειδών, που ξεχωρίζουν για το όμορφο δαντελωτό σχήμα των φυλλοταξιών τους, καθώς και για την εξαιρετικά ταχεία ανάπτυξή τους.
  • Παραλληλισμός: προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ένα μικρό, όμορφο, φυσικό και οικείο χώρο, με σεβασμό στον καταναλωτή και πολύ αγάπη για τη φύση! Εκτός από αυτό ανακαλύπτουμε συνεχώς και φέρνουμε νέα προϊόντα στο χώρο μας.
  • Υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποκαταστήσει υποβαθμισμένα ύδατα, με τη βιοεξυγίανση τους. Και αυτό γιατί η Salvinia είναι όντως ικανή να απορροφήσει βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος και το χρώμιο, σε μεγάλες συγκεντρώσεις.
  • Παραλληλισμός: επιθυμία μας είναι να προσελκύσουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών, με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τα φυσικά προϊόντα. Να δοκιμάσουν, να μάθουν και να εμπιστευτούν τη δύναμη που έχουν τα φυσικά συστατικά. Η φύση συμμαχεί στην προσπάθειά μας να διατηρούμε όχι μόνο την υγεία, αλλά και την ομορφιά μας! Επιπλέον τα φυσικά προϊόντα με τη χρήση ελάχιστων χημικών συστατικών, καθώς και με την προσεγμένη συσκευασία τους είναι σίγουρα φιλικότερα προς το περιβάλλον μας!

Natans Φυσικά Καλλυντικά: η φιλοσοφία μας.

Απλή και κατανοητή! Επιθυμούμε να αναδείξουμε μικρές και μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, που παράγουν φυσικά ή βιολογικά καλλυντικά! Επιλέγουμε τόσο τις εταιρείες, όσο και τα προϊόντα τους με γνώμονα την εμπειρία μας στο χώρο των φυσικών προϊόντων. Το γνωστικό μας αντικείμενο για τα βότανα και τις ιδιότητές τους είναι ήδη μεγάλο, αλλά δε σταματά να μεγαλώνει. Και αυτό γιατί η φύση με τα ανεξάντλητα συστατικά της δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα! Άλλωστε σήμερα χρησιμοποιούμε πολλά φυσικά συστατικά, για να παρασκευάσουμε φαρμακευτικά, αλλά και καλλυντικά σκευάσματα.

Δίνουμε σημασία στις συνθέσεις, στις υφές, αλλά και στις συσκευασίες των προϊόντων. Επιλέγουμε προϊόντα εύχρηστα, αποτελεσματικά και προσιτά σε τιμές. Και ενώ τα δοκιμάζουμε μας ενδιαφέρει και η δική σας άποψη, η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη! Θέλουμε να παρέχουμε τη δυνατότητα ολοκληρωμένης φροντίδας τόσο για την επιδερμίδα μας, όσο και για τα μαλλιά μας. Επιπλέον στοχεύουμε σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους δέρματος. Η προτεραιότητά μας, πάνω απ’ όλα, αφορά στη σωστή, ευγενική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. Είτε αφορά επισκέπτες στο φυσικό, ή και στο διαδικτυακό μας κατάστημα.

Ελληνικά Φυσικά Καλλυντικά

Μας εντυπωσιάζει και μας χαροποιεί το γεγονός πως κάποια από τα ελληνικά brands, που συνεργαζόμαστε, τα γνωρίζουν και τα επιλέγουν οι διαδικτυακοί επισκέπτες μας από το εξωτερικό. Συνάμα βέβαια απορούμε, γιατί στην πατρίδα μας δε δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά τα brands…Νομίζουμε ότι ξέρουμε την απάντηση και είναι απλή. Οι εταιρείες αυτές δίνουν έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων τους και λιγότερο στο marketing και τη διαφήμιση. Όμως δεν υστερούν στην ποιότητα, στην ποικιλία και στην συσκευασία των παραγόμενων προϊόντων τους! Για αυτό σας προσκαλούμε να τις γνωρίσετε και να τις δοκιμάσετε! Είμαστε σίγουροι ότι θα τις εντάξετε στη ρουτίνα της καθημερινής σας περιποίησης!

 

Share this post


 

Γραφτείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι
τα νέα για τα προϊόντα & τις προσφορές μας!

 

Κουπόνι γνωριμίας -15%
(δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με εκπτώσεις ή προσφορές)