Η μονάδα παραγωγής της Evergetikon” βρίσκεται στο Σκαλάνι, δίπλα στην Κνωσσό.  Η φιλοσοφία του είναι, ανεξάρτητα από το κόστος των υλικών, να παραχθούν προϊόντα 100% φυσικά, με λίγους κωδικούς και πολλές ιδιότητες το κάθε ένα. Προϊόντα που αφορούν μικρά παιδιά μέχρι βαθιά ηλικιωμένους ανθρώπους.

Προϊόντα φυσικά, με πολλές ιδιότητες, που μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα.

Το όνομα EVERGETIKON – ευεργέτης προήλθε από τη φύση, που μας χαρίζει απλόχερα τα ευεργετικά προϊόντα και συστατικά της. Στην εταιρεία Evergetikon με σεβασμό, εμπειρία και επιστημονική επάρκεια τα συστατικά αυτά συνδυάζονται και δημιουργούν προϊόντα που το αποτέλεσμα τους είναι ευεργετικό.

Με συνεχή έρευνα κατά τη διαδικασία παραγωγής, αυστηρή επιλογή των υλικών, ελέγχους από το Γενικό Χημείο του κράτους, με αναλύσεις στα προϊόντα Evergetikon, το αποτέλεσμα εγγυημένα είναι: Υγεία & Φως στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά.

Συστατικά

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 50% της φυτικής βιοποικιλότητας στην ΕΕ και το 80% της χλωρίδας στα Βαλκάνια.

Εδώ ευδοκιμούν σπάνια βότανα και περισσότερα από 6.500 διαφορετικά είδη και υποείδη φυτών. Από αυτά τα 1.200 είναι ενδημικά, αριθμός που την τοποθετεί στις τρείς πρώτες χώρες του κόσμου, σε αριθμό ενδημικών φυτών ως προς τη γεωγραφική της έκταση.

Αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα, μεγάλες δυνατότητες και συστατικά καθαρά, φυσικά με μεγάλη καλλυντική και φαρμακευτική αξία.

Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά από τα συστατικά των προϊόντων Evergetikon: αλόη, βασιλικός, γιασεμί, δάφνη, δενδρολίβανο, δίκταμο, ελαιόλαδο, λάβδανο, νερόλι.

Προϊόντα

Όλα γενικά τα προϊόντα για το πρόσωπο, για το σώμα, τα χέρια,  τα μαλλιά, έχουν πολλές ιδιότητες. Με φυσικό τρόπο προσφέρουν :

-Ενυδάτωση, ανάπλαση, λάμψη, τόνωση, απαλή και ελαστική δομή στο δέρμα.

– Έχουν ιδιότητες κατά των ρυτίδων, της ακμής, της γήρανσης, της ξηρότητας, της δερματίτιδας, των πληγών του δέρματος.

– Τα αιθέρια έλαια που περιέχουν, έχουν αφροδισιακές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.

– Η ελαιοκάθαρση με πολλά επιστημονικά δεδομένα, μας δίνει υγεία προληπτικά, αλλά και απίστευτες θεραπευτικές λύσεις.

– Το αποτέλεσμα τους  δίνει: Υγεία – Ομορφιά – Νεότητα.