Η Wet n Wild είναι μια εταιρεία με προϊόντα μακιγιάζ. Ξεκίνησε το 1979 στη Νέα Υόρκη και το 2003 την εξαγόρασε η Markwins και από τότε τη βρίσκουμε στο Λος Άντζελες.

Ξεκίνησε με το λανσάρισμα κρεγιόν και βερνικιών νυχιών. Με το πέρασμα του χρόνου εμπλούτισε τη γκάμα προϊόντων της. Σήμερα διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, που όχι μόνο καλύπτουν όλες τις ανάγκες, αλλά είναι κατάλληλα και για όλες τις ηλικίες.

Wet n Wild products

Όλα τα προϊόντα της Wet n Wild είναι cruelty free, χωρίς δοκιμές δηλαδή σε ζώα. Μεγάλο ποσοστό των κωδικών της ακολουθεί επίσης τη φιλοσοφία vegan.

Αποφεύγει τη χρήση ισχυρών χημικών συστατικών, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει με φυτικά συστατικά τα προϊόντα της. Σε μια έρευνα που έγινε στην Αμερική όσον αφορά στα κρεγιόν κανένας από τους κωδικούς της δεν περιείχε (ή περιείχε ελάχιστο) μόλυβδο. Τα βερνίκια νυχιών δεν περιέχουν: τολουόλιο, φορμαλδεϋδη, φθαλικές ενώσεις.

Κάθε χρόνο εμπλουτίζει τη σειρά της με νέους κωδικούς, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας. Η σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων της είναι εξαιρετική (value for money).

Wet n Wild Awards

Η εταιρεία έχει πολλά βραβεία στο ενεργητικό της. Αυτό γιατί τα προϊόντα της έχουν εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια από αυτά: Allure Best of Beauty Award, Cosmopolitan Beauty Award, American Cheerleader Beauty Award, Good Housekeeping Beauty Award, All You Reader’s Choice Award, Essence Award, O-Ward, Self Healthy Beauty Awards, Temptalia Editor’s Choice Award.

Wet n Wild Celebrities

Πολλοί είναι οι διάσημοι που αγαπούν τα προϊόντα της. Μερικοί από αυτούς είναι οι: Alexis Bledel, Alyson Hannigan, Angela Basset, Jessica Biel, Mary Louise Parker, Rachel Bilson, Meryl Streep. Και συνεχίζουμε με Paris Hilton, Rosalyn Sanchez, Solange Knowles, Claire Danes.

Εκτός από τους celebrities την προτιμούν και οι make-up artists και έτσι συχνά προβάλλουν beauty tips στα social με προϊόντα της εταιρείας!