Η Simply Herbal είναι μια εταιρεία φυτικών καλλυντικών, που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2014. Το όνομά της σημαίνει Απλά Φυσικά και βασίζεται στη φιλοσοφία της, που είναι η δημιουργία προϊοντων ομορφιάς & υγείας. Τα προϊόντα αυτά παράγονται με το συνδυασμό επιστημονικής γνώσης για τις ιδιότητες φυτών και βοτάνων και τη χρήση συστατικών, που μας προσφέρει απλόχερα η φύση.

Κάθε προϊόν της εταιρείας περιέχει φυσικά συστατικά σε ποσοστό 90-100%. Χρησιμοποιούνται φυτά της ελληνικής πλούσιας χλωρίδας και πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια. Αποφεύγεται η χρήση βλαβερών ουσιών: σιλικόνες, parabens, sles, προπυλενογλυκόλη. Σαν συντηρητικά χρησιμοποιείται η βιταμίνη Ε, που είναι αντιοξειδωτική και αντιβακτηριδιακή. Έτσι δημιουργούνται καινοτόμα, αποτελεσματικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς δοκιμασίες σε ζώα, που χαρίζουν ομορφιά και ευεξία!

Στο κατάστημά μας παρουσίαζουμε κάποια από τα προϊόντα της Simply Herbal, που έχουμε δοκιμάσει και τα βρήκαμε εξαιρετικά. Με βάση και τις δικές σας ανάγκες μπορούμε να σας προσφέρουμε όποιο προϊόν επιλέξετε και μας ζητήσετε.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να φροντίζουμε την ομορφιά και την υγεία μας με τη βοήθεια της φύσης και των συστατικών της!