Η Sidiline είναι μια βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας στην παραγωγή υγρομάντηλων. Ιδρύθηκε το 2007 και από τότε έχει αφιερωθεί στη σχεδίαση και στην παραγωγή υγρομάντηλων για όλες τις χρήσεις, σε διάφορες μορφές και μεγέθη. Η ποιότητα, η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν καλύτερα τη Sidiline. Ένα ιδανικό μείγμα για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ποιότητας με τη σφραγίδα της Ελληνικής κατασκευής.

Η Sidiline συνεργάζεται με επιλεγμένους και ειδικευμένους συμβούλους, προμηθευτές και εξωτερικά εργαστήρια. Σκοπός της είναι να προσφέρει προϊόντα ποιοτικά, με σεβασμό προς τον καταναλωτή και σχεδιασμένα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και ISO 22716:2007 και από τον ΕΟΦ. Λαμβάνει τακτικές επιθεωρήσεις από φορείς πιστοποίησης και πελάτες, αλλά παράλληλα σημαντική είναι και η εσωτερική διαχείριση των διαδικασιών της παραγωγής. Διεξάγονται σχολαστικοί έλεγχοι για τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα, την προστασία του περιβάλλοντος και τις μικροβιολογικές αναλύσεις.

Για να διασφαλιστεί ο καταναλωτής όλες οι δηλώσεις των προϊόντων υποστηρίζονται από μελέτες, δοκιμές ή έρευνα. Αυτό γίνεται με σκοπό να  ικανοποιούνται ακόμη και οι εξειδικευμένες ανάγκες των χρηστών, για παράδειγμα ευαισθησίες του δέρματος ή αλλεργίες.