Η εταιρεία Sapon συνδυάζει τα υλικά της φύσης με τις μεθόδους της σύγχρονης κοσμετολογίας. Ο σκοπός είναι να παραχθούν καλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας με φυσική σύνθεση.

Για την παραγωγή των σαπουνιών χρησιμοποιείται αγνό, ελληνικό ελαιόλαδο, βότανα, εσπεριδοειδή & έλαια φυτών της ελληνικής χλωρίδας. Η παραγωγή τους γίνεται με τη διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης.

Τα σαπούνια που παράγονται με τη μέθοδο “ψυχρής σαπωνοποίησης” θεωρούνται ως τα πιο φυσικά. Στη μέθοδο αυτή το ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά αναμειγνύονται και αντιδρούν σχεδόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Έτσι διατηρούνται και μεταφέρονται αναλλοίωτα, χωρίς θερμική καταπόνηση, όλα τα ευεργετικά συστατικά του ελαιολάδου και των άλλων φυσικών ελαίων και συστατικών. Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντική η επιλογή αγνού, παρθένου ελαιολάδου. Τα σαπούνια ψυχρής σαπωνοποίησης περιέχουν όλη τη φυσική γλυκερίνη που παράγεται ταυτόχρονα και αποτελεί στοιχείο εξαιρετικής φυσικής ενυδάτωσης. Τέλος στα σαπούνια που παρασκευάζονται με αυτή τη μέθοδο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και φυσικά αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια αυξάνουν την ενυδατική και απαλυντική δράση των σαπουνιών.

Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon χρησιμοποιούνται ελεγμένα συστατικά και πρώτες ύλες, τα οποία ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος. Παράλληλα διαθέτουν καλλυντικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Στο Natans θα βρείτε προϊόντα της εταιρείας επιλεγμένα από εμάς.

  • ΚΟΥΠΟΝΙ: sapon-10 – Εφαρμόστε το εκπτωτικό κουπόνι “sapon-10”, για να λάβετε την έκπτωση στα προϊόντα της εταιρείας. Ισχύει μέχρι 30/11.