Η σειρά προϊόντων Mea Natura παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Farcom. Μια εταιρεία που υποστηρίζει ότι οι ωραίοι άνθρωποι ζουν ωραία ζωή και απαρτίζουν έναν ωραίο κόσμο!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα της Mea Natura Pomegranate, που το βασικό συστατικό τους είναι το οργανικό έλαιο σπόρων ροδιού. Προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών με 86-96% συστατικά φυσικής προέλευσης που οι διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας τους είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Επιλέξαμε τη σειρά προϊόντων με έλαιο σπόρων ροδιού λόγω των ιδιοτήτων του. Το έλαιο του ροδιού είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και έχει αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Καταπολεμά και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα. Θεωρείται για αυτό ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε σπάνια λιπαρά οξέα συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενυδάτωση, σύσφιξη, στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Επιπλέον ενισχύει σημαντικά την αναγέννηση της επιδερμίδας και συμβάλλει στη συνολική διατήρηση της υγείας του δέρματος.