Η εταιρεία Euthalia Natural Cosmetic Values ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2012 με απόλυτο σεβασμό στη φύση. Χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα, αλλά και την προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής. Τα καλλυντικά Εuthalia έχουν προορισμό τους το σύγχρονο άνθρωπο της πόλης. Ο σκοπός τους είναι να προσφέρουν στο δέρμα λάμψη και υγεία.

Βασικός πρωταγωνιστής το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο συνδυασμένο όχι μόνο με αιθέρια έλαια, αλλά και με εκχυλίσματα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Με τους συνδυασμούς αυτούς προκύπτουν ευεργετικές συνθέσεις για το σώμα και την ψυχή.
Μια σειρά 100% φυσικών καλλυντικών, η οποία επιπλέον αξιοποιεί τα δώρα της ελληνικής φύσης. Κύριο συστατικό τους το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με τα πιο ευεργετικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας.

Euthalia

Όραμα

Όραμα της Euthalia είναι να προσφέρει στο σύγχρονο άνθρωπο τη δυνατότητα να ανακαλύψει με τις αισθήσεις του την αληθινή – αιώνια φύση. Μέσα από αγνές, φυσικές (Natural), καθώς και βιοενεργές συνταγές καλλυντικών (Cosmetic), οι οποίες είναι βασισμένες στις παραδοσιακές Αξίες (Values) και αρετές με τις οποίες μεγαλώσαμε στην Ελλάδα.

Ιστορία

Η σειρά ελληνικών φυσικών καλλυντικών Euthalia στοχεύει στον συνειδητοποιημένο καταναλωτή. Όχι μόνο υιοθετεί ολιστική προσέγγιση, αλλά ταυτόχρονα παντρεύει τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας. Με βασικό συστατικό το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, σε συνεργασία με τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο. 100% φυσικά και με ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, έχουν πάρει τιμής ένεκεν το όνομα της γυναίκας που τα ενέπνευσε. Έτσι επαληθεύουν την υπόσχεση για ευ-θαλία και ευ-δοκιμία της επιδερμίδας στην οποία προσφέρουν τροφή, υγεία και λάμψη.

Σύσταση

Κύρια δραστικά συστατικά: ελαιόλαδο, κίστος, λεμόνι, κόκκινο κρασί, μελισσοκέρι, λεβάντα, καλέντουλα.

Τα καλλυντικά Euthalia δεν περιέχουν: Parabens, SLS, PEG, Ethanolamines, Phenoxyethanol, Mineral oils, Perfum, Colors, Silicones, PPG. Τέλος είναι cruelty free.