Η Bio Vegane Skin Food είναι μια εταιρεία, που παράγει 100% φυσικά καλλυντικά. Η ίδρυσή της έγινε το 2016 από την BCG Baden-Baden Cosmetics Group GmbH, στο Baden-Baden της Γερμανίας, η οποία έχει 75 χρόνια εμπειρίας στη γερμανική, αλλά και διεθνή αγορά.

Υποστηρίζει την υγιεινή θρέψη του δέρματος με υπερτροφές. Τα ενεργά συστατικά των προϊόντων της αντιστοιχούν σε αποτελεσματικά συστατικά φυτικών υπερτροφών. Όλα τα προϊόντα έχουν εξαιρετική υφή και ευχάριστο άρωμα. Επιπλέον έχουν πιστοποίηση από τον οργανισμό NaTrue, είναι όλα vegan, κλιματικά ουδέτερα και cruelty free.
Bio Vegane Skin Food
Τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας ακολουθούν τους κανόνες παρασκευής του GMP (Good Manufacturing Practice) όχι μόνο για την παρασκευή τους, αλλά και για τον ποιοτικό έλεγχο τους. Τις πρώτες ύλες τους τις λαμβάνουν είτε από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες, ή από ανανεώσιμες φυσικές πηγές.

Τα καλλυντικά της δεν περιέχουν σιλικόνες, παραβένες, παραφίνες, συνθετικά χρώματα. Επίσης δεν έχουν γλουτένη και λακτόζη, ενώ τα εκχυλίσματα βιολογικών υπερτροφών αποτελούν την πηγή των δραστικών συστατικών τους.

Τέλος οι συσκευασίες των προϊόντων είναι από 86% ανακυκλώσιμα υλικά. Συσκευάζουν τις κρέμες και τους ορούς σε γυάλινα, ανακυκλώσιμα βάζα. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας προσπαθεί για τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη όχι μόνο της ποιότητας, αλλά και της συσκευασίας των προϊόντων. Στόχος τους: το τελικό προϊόν να είναι ποιοτικό, αποτελεσματικό, προσιτό στην τιμή και φιλικό στο περιβάλλον.