Η εταιρεία Benecos κατασκευάζει καλλυντικά που είναι φτιαγμένα  όπως και το σώμα: φυσικά! Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι τα καλλυντικά της να έχουν παρόμοια σύσταση με τις φυσικές ιδιότητες των σμηγματογόνων παραγόντων του δέρματος. Είναι φιλικά προς το δέρμα και συμβάλουν στη δημιουργία της φυσικής προστατευτικής μεμβράνης του. Όλα τα προϊόντα είναι βιοδιασπώμενα και κατασκευάζονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των φυσικών πόρων. Τα προϊόντα της Benecos κατασκευάζονται χωρίς να πραγματοποιούνται δοκιμές σε ζώα.
Τα συμβατικά καλλυντικά συχνά περιέχουν συστατικά όπως ορυκτέλαια, παραφίνες και σιλικόνες, τα οποία είναι βλαβερά για το δέρμα και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν στα πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά
Τα πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά Benecos συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Ένωσης Γερμανικών Βιομηχανιών και Εμπορικών Επιχειρήσεων (BDIH) για:
  • τα φαρμακευτικά προϊόντα,
  • τα προϊόντα φροντίδας της υγείας,
  • τα συμπληρώματα διατροφής
  • και τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής για ελεγμένα φυσικά καλλυντικά και φέρουν το λογότυπό του BDIH.

Η BDIH θέτει τις προδιαγραφές παραγωγής για τα αυθεντικά, πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά και εγγυάται τον διαρκή ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων ως προς την φυσικότητά τους:

  • Όπου είναι δυνατό, τα πιστοποιημένα με BDIH προϊόντα περιέχουν συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες ή πιστοποιημένη άγρια συλλογή.
  • Tα προϊόντα είναι ρητώς χωρίς οργανικά- συνθετικά τεχνητά χρώματα,συνθετικά αρώματα, αιθοξυλιομένα συστατικά, σιλικόνη, παραφίνες και ορυκτέλαια προϊόντα.
  • Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων και η συμβατότητα με το δέρμα μπορούν να ελεγχθούν μόνο σε εθελοντές
Τέλος, τα φυσικά βερνίκια νυχιών Benecos είναι απαλλαγμένα από φορμαλδεΰδες, τολουόλη, φθαλικά, καμφορά και προσδίδουν μεταξένια υφή, λαμπερούς χρωματισμούς και μακράς διάρκειας ομορφιά!
Με τα φυσικά καλλυντικά Benecos θα είστε πάντα μέσα στη μόδα και κατάλληλα προετοιμασμένες για κάθε περίσταση.