Η 7 elements  είναι μία νέα παρουσία στον χώρο των φυσικών προϊόντων. Συνδυάζει τους πολύτιμους φυσικούς πόρους και επιλέγει τα πιο ευεργετικά συστατικά από τα στοιχεία της φύσης.

Στόχος της είναι:

  • να καλύψει το κενό στην αγορά βιολογικών για πιστοποιημένα και καινοτόμα προϊόντα,
  • να προσφέρει στον καταναλωτή δυναμικά αγαθά που στοχεύουν στην εξωτερική αλλά και εσωτερική ισορροπία και ευεξία και
  • όλα αυτά σε απόλυτη εναρμόνιση με τη φύση.

Η 7 elements διαλέγει πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά της υψηλότερης ποιότητας. Συστατικά που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα -ασφαλέστερα για όλους μας και για τον πλανήτη. Όλα τα προϊόντα της φέρουν την πιστοποίηση του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης GMCert– Μεσογειακή Πιστοποίηση για βιολογική γεωργία σύμφωνα με την ισχύουσα κοινοτική και εθνική νομοθεσία.

Συσκευασία

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία φροντίζει όχι μόνο για την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών της, αλλά και για τις συσκευασίες των προϊόντων, επιλέγοντας ασφαλή και πιστοποιημένα υλικά.

Η παραγωγή, συσκευασία και τυποποίηση των προϊόντων της λαμβάνει χώρα στις υπερσύχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική Περιοχή των Σερρών.

Φυτικά έλαια & βούτυρα

Τα βιολογικά φυτικά έλαια και βούτυρά της είναι στην πλειοψηφία τους παρθένα ψυχρής έκθλιψης. Παράγονται από κατάλληλους σπόρους, καρπούς ή φρούτα.  Αυτά επεξεργάζονται, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα συστατικά τους, όπως οι βιταμίνες, στο τελικό έλαιο. Ο όρος «ψυχρής έκθλιψης» δείχνει ότι το λάδι έχει αποκτηθεί από μηχανική πίεση, χωρίς εξωτερική παροχή θερμότητας. Ο όρος «παρθένο» επισημαίνει, ότι ο καρπός έχει προ-επεξεργαστεί μόνο με μηχανικά μέσα, ενώ το λάδι μόνο με διήθηση μετά την πίεση.

Επιπλέον, τα έλαια της 7 elements συσκευάζονται σε πιστοποιημένο πράσινο γυάλινο φιαλίδιο για τη μέγιστη προστασία του ελαίου, ενώ το πώμα ασφαλείας, με ελεγκτή ροής ή σταγονόμετρο, διασφαλίζει την ποιότητά τους. Άρα τα έλαια της 7 elements φτάνουν στον καταναλωτή στην πιο αγνή μορφή τους, ώστε να απολαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, για τη διατροφή και την επιδερμίδα!