Η Niamh – Be Pure είναι μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, που περιλαμβάνει σαμπουάν και μάσκες. Έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν και να περιποιούνται τα μαλλιά με απαλό & φυσικό τρόπο. Έχουν ισορροπημένες, λεπτές και αγνές φόρμουλες με τα καλύτερα οργανικά εκχυλίσματα.

Niamh: το όνομα προήλθε από τη νύμφη Niamh, κόρη του θεού της θάλασσας και της βασίλισσας της παντοτινής νεότητας. Αποτελούσε το σύμβολο της ομορφιάς, του φωτός και της μεγαλοπρέπειας.

Be Pure organic hair: η επιστήμη με τη φύση συνεργάστηκαν και βρήκαν μια νέα ισορροπία. Η ισορροπία αυτή αποτέλεσε τη βάση των νέων εξαιρετικών σκευασμάτων περιποίησης μαλλιών της συγκεκριμένης σειράς. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται για την αποτελεσματικότητα τους και είναι εξαιρετικά καλά ανεκτά από τα μαλλιά και το δέρμα.

Τα προϊόντα της Niamh – Be Pure στοχεύουν στην ομορφιά και την ευεξία των μαλλιών. Απευθύνονται στις σημερινές, σύγχρονες ανάγκες γυναικών και ανδρών. Για την παρασκευή των προϊόντων επιλέγονται τα καλύτερα οργανικά εκχυλίσματα, ενώ παράλληλα αποφεύγονται χημικά, επιβαρυντικά συστατικά.