Τα προϊόντα στοματικής υγιεινής ecodenta συνδυάζουν την επιστήμη με τη φύση. Παράγονται από οικολογικά και φυσικά συστατικά. Δεν περιέχουν σκληρούς και αφριστικούς παράγοντες.

Κάθε οδοντόκρεμα ecodenta είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα βιολογικών βοτάνων, προσεκτικά επιλεγμένων, που σκοπό έχουν την εξάλειψη συγκεκριμένων προβλημάτων του στόματος. Ο συνδυασμός των 7 βοτάνων εγγυάται ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα. Το εκχύλισμα Cranberry καταπολεμά τα βακτήρια, που ευθύνονται για το σχηματισμό πλάκας. Ο φλοιός βελανιδιάς (oak bark) και το Bloodwort καταπραΰνουν τα ευαίσθητα ούλα και μειώνουν την αιμορραγία. Επιλέξτε την οδοντόκρεμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, από τη σειρά EcoDenta!

Οι οδοντόκρεμες ecodenta περιέχουν επίσης το πρωτοποριακό συστατικό Kalident. Συστατικό που αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου, με παρόμοια σύσταση με αυτή του σμάλτου των δοντιών. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενδυναμώνει το σμάλτο, γεμίζει τις μικρορωγμές, αποκαθιστά τα μέταλλα και προλαμβάνει τη φθορά των δοντιών.

Τα προϊόντα ecodenta έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας της Λιθουανίας και έχουν εγκριθεί από οδοντιάτρους.

Στην Ecodenta υπάρχουν 3 σειρές προϊόντων:

  • Green Line
  • Expert Line
  • Cosmos Organic Line

Εμείς έχουμε επιλέξει για αρχή  3 οδοντόκρεμες ενηλίκων και 1 παιδική. Όλες είναι συμβατές με την ομοιοπαθητική.  Γευστικά είναι υπέροχες, διατίθενται σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και σε προσιτές τιμές. Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στην περιποίηση προσώπου, στην κατηγορία στοματική υγιεινή.